© 2010 Piratex.All rights reserved.
   
 
  Cs 1.6 Bots
www.brothersoft.com/d.php

Ky osht linku per download.

Mos e kopjoni linkun e tani me shkru ne adress bar,se sbon.

Lexo patjeter:

Pasi ti instaloni botat,nese nuk ju bojn veproni kshtu:

Mas pari filloni serish setapin dhe kur shkrun ku doni me instalu

(aty osht      C:/Program Files/Valve/Steam/steamapps/USERNAME/counter-strike),e ju fshine kit pjesen prej STEAM,e pastaj shkrune kshtu - - - - -   C:/Program Files/Valve/cstrike ),dhe e instaloni.Nese serish keni probleme shikoni fotot me posht...
Nese i keni kry qito sene si nfoto,kan me ju bo 100%.Nese sju bojn,sje per kket web se je n00b!!

Gjithqka rreth cstrike
 
100 % powered and designed by a[PO]calypS and | pAc MaN |
Advertisement
 
Gjithqka rreth cstrike
 
100 % powered and designed by a[PO]calypS and | pAc MaN |
Gjithqka rreth cstrike
 
100 % powered and designed by a[PO]calypS and | pAc MaN |
Gjithqka rreth cstrike
 
100 % powered and designed by a[PO]calypS and | pAc MaN |
Gjithqka rreth cstrike
 
100 % powered and designed by a[PO]calypS and | pAc MaN |
 
Today, there have been 1 visitors (4 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
© 2010 Piratex.All rights reserved.